Hudvård

NovAge är Oriflames vetenskapligt avancerade hudvårdrutiner. Varje hudvårdserie är framtagen för att möta din hys behov genom livet, från din första fina linje till din djupaste rynka så att du kan njuta av en vacker och hälsosam hy oavsett ålder.

Livet går så fort varför inte få ut det mesta av det?

Med NovAge Skinergise -  Förbättrar hyns lyster 25X
behöver du inte nöja dig eller vänta för att se resultaten.
Tack vare en unik kombination av bioteknologier, har denna serie en bevisad energigivande effekt som stärker din hy på en cellulär nivå och skyddar den från dagliga påfrestningar. Inte nog med att du redan idag kan uppnå din drömhy, du kan även förebygga hudens första
ålderstecken och fördröja deras framkomst

Upplev 4-stegs-rutinen från NovAge din dagliga hudvårdsrutin för synligt ungdomligare och hälsosammare hy oavsett ålder.
4 enkla steg till minst 7X bättre hy

Handla ditt sett här

NovAge Ecollagen Wrinkle Power - reducerar omedelbart rynkor med upp till 49%

framtagen för att korrigera rynkor och främja, mer strålande och hälsosammare hy, med omedelbara och långsiktiga resultat – klinsikt bevisad


Hudvårdsserien drivs av patenterad Tri-Peptide Technology som ökar kollagenet och korrigerar rynkor över tid. Lättviktig hyaluronsyra som fyller ut hyn och ger direkt synliga resultat, samt växtstamceller som bromsar åldringsprocessen genom att skydda nedbrytningen av kollagen och hyaluronsyra.

Handla ditt set här

NovAge Ultimate Lift
återställer hyns spänst och smidighet för ett mer ungdomligt utseende med mer definierade konturer och färre synliga rynkor

Denna hudsvårdsrutin drivs av den revolutionerande patenterade Asparto Lift Technology samt växtstamextrakt som ökar produktionen av elastin och hjälper till att skydda  integriteten hos den extracellulära matrisen, för att hjälpa till att lyfta hyn , göra den mer spänstig och jämna ut rynkor

4 enkla steg till minst 7X resultat*

Handla ditt set här

NovAge Time Restore
låter dig omfamna livets förändringar genom att behandla de unika behoven i mogen hy , så som torrhet, åldersfläckar, brist på spänst och djupa rynkor

Serien innehåller Genistein Soy Trchnology och Ribwort växtstamcellsextrakt som ger intensiv näring och fukt för fastare, mer motståndskraftig hy, med mer definierade ansiktskonturer och reducerarde djupa rynkor och åldersfläckar

4 enkla steg till minst 7X bättre resultat

Köp ditt set här

NovAge - Brilliance Infinite Luminosity Set


Motverkar hyperpigmentering och andra hudmissfärgningar för att framhäva en mer strålande och klarare hudton. Drivs av Skin Tone Regulator Technology som reglerar överflödig melaninproduktion och växtstamcellsextrakt för att motverka oxidativ stress. Använd hela rutinen för optimala resultat. Rengöringsgel, ögoncreme, serum, dag- och nattcreme.


Köp ditt set här

NovAge Men – kliniskt bevisad att motverka trött hy
Utvecklas för smidig användning och synliga resultat
Hudvård spelar en stor roll när det kommer till att bibehålla en fräsch , ungdomlig och pigg hy


Manlig hy är unik och har inte samma behov som kvinnlig. Forskning visar att uppkomsten av ålderstecken i manlig hy framkommer senare jämfört med kvinnlig, men när processen väl börjar är de mycket mer uttalande. Dessa tecken inkluderar brist på energi i hyn och en trött look.

Brist på energi resulterar i att hyn förlorar sin ungdomlighet, spänst och lyster i förtid och rynkor börjar träda fram. För att motverka detta är NovAge Men framtagen med banbrytande bioaktiva teknologier – Baobab Anti-Aeging Technology och energigivande växtstamcellextrakt från Coffea Bengalensis. Det är bevisat i kliniska tester på manlig hy att motverka tecken på trötthet, rynkor, torrhet, grov hy och brist på spänst.

Rengöringsteg i din hudvårdsrutin

Steg 1:
Fukta ansikte och hals med ljummet vatten. Tryck ut en liten mängd av rengöringsgelen.
och massera försiktigt på ansikte i och hals med fingertopparna, undvik ögonområdet. Skölj noggrant av med rent, varmt vatten och badda hyn torr med en mjuk handduk.

Steg2:
En liten mängd ögonkräm, likt en pärla i storlek, räcker till båda ögonen. Dutta cremen längs med kindbenet och badda försiktigt med toppen av ditt ringfinger tills cremen är absorberad. Undvik direktkontakt med ögonen.

Steg 3:
Tryck ut en liten mängd serum på baksidan av handen. Plocka sedan upp produkten med finger topparna och dutta ut en jämt lager Över hela ansiktet, undvik ögonområdet. Badda in i hyn eller svep försiktigt över ansiktet tills serumet är absorberat.

Steg 4:
Applicera fem små klickar på din panna, båda kinderna, näsa och haka. Använd fingertopparna för att försiktigt badda eller massera in cremen jämnt över ansiktet. tills den är helt absorberad, undvik ögonområdet.

*kliniskt testad användning av serum dag och nattkräm
*Klinsiskt bevisat resultat av fullständing hudvårdsrutin i jämförelse nmed obehandlad hy eller enkelrutin

Arbeta med skönhet

Kombinera skönhet med pengar.


Gå med i Oriflame genom att registrera dig i registreringsformuläret
Du finner det via knappen nedan!


Är du redo att upptäcka Oriflames värld av skönhet!

ENKEL REGISTRERING LÅT DITT TEAM VÄXA IDAG!